Projektni tim
BOOST novosti
BOOST rezultati

U SARAJEVU ODRŽAN PROMOTIVNI #BOOST DOGAĐAJ

Dana 30. augusta 2022. godine u Sarajevu je održan #BOOST događaj promocije e-platforme na kojem je sudjelovalo 20 sudionika. #BOOST projekt je predstavio Gospodin Šehić, platformu, njezinu svrhu i njezin potencijal, a sudionici su imali priliku testirati platformu. Sudionici su dobili određeno vrijeme za stvaranje konstruktivnijih komentara koji će pomoći u nadogradnji performansi platforme i nakon testiranja sudionici su dali prijedloge i razradili ih. Utvrđene su prednosti i slabosti platforme.

Prvi pozvani govornik bio je g. Mirza Rastoder, suosnivač i direktor HomeWork HUB-a. Govorio je o svom radu i osnivanju HUB-a dok je objašnjavao ulogu transfernih vještina kao što su inovativno razmišljanje, timski rad i organizacija u radu. Polaznici su imali priliku pitati i raspravljati o početnoj tački svakog posla, mogućnostima volontiranja i naravno najboljim savjetima za samorazvoj.

Drugi govornik bio je g. Ismar Lačević iz projekta MarketMakersa. Predstavio je svoj rad i objasnio rečenicu "ideja bez vještina je ništa". Raspravljalo se o važnosti pravih vještina u našim životima i kako ih razviti.Dat je sjajan primjer kako efikasno steći više znanja o određenim vještinama koji je skrenuo pažnju svih prisutnih. Odgovarali su na pitanja kao što su: Kako znati kada treba odstupiti ili kada treba više?
Događaj je zatvorila gospođa Ajla, pozivajući sve da svoje stečeno znanje podijele sa drugima i podignu svijest o ovoj temi.

"BOOST-Boosting Outstanding Omnicompetent Successful Talents" je 24-mjesečno strateško partnerstvo, sufinancirano iz Erasmus+ programa Europske unije i kojim se upravlja u Bugarskoj putem Nacionalne agencije Erasmus+ – Centra za razvoj ljudskih potencijala, s ciljem stvaranja novog obrazovanja i osobnog razvoja za mlade u Europi pružanjem interaktivnih obrazovnih formata i metoda temeljenih na razvoju transverzalnih vještina.