Projektni tim
BOOST novosti
BOOST rezultati

#BOOST promocija je održana u Milanu

L'ORMA je 4. septembra 2022. organizirala #BOOST događaj promoviranja. U Sportskom centru Football City bilo je prisutno 26 edukacijskih radnika i edukatora mladih koji su se odazvali na mogućnost otkrivanja ideje, aktivnosti i ostvarenja projekta "BOOST-Boosting Outstanding Omnicompetent Successful Talents".

Glavni fokus je bio na Platformi za e-učenje, inovativnom alatu koji se lako koristi, uključujući video zapise i sadržaje o najvažnijim 20 transverzalnih vještina koje edukatori i omladinski radnici trebaju unaprijediti za svoj lični i profesionalni razvoj.

Svi sudionici pokazali su veliki interes za razvijene aktivnosti i sadržaje, obećavajući da će se registrirati na platformu i podijeliti ih s drugim stručnim stručnjacima u području obrazovanja.

"BOOST-Boosting Outstanding Omnicompetent Successful Talents" je 24-mjesečno strateško partnerstvo, sufinancirano iz Erasmus+ programa Europske unije i kojim se upravlja u Bugarskoj putem Nacionalne agencije Erasmus+ – Centra za razvoj ljudskih potencijala, s ciljem stvaranja novog obrazovanja i osobnog razvoja za mlade u Europi pružanjem interaktivnih obrazovnih formata i metoda temeljenih na razvoju transverzalnih vještina.